ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΜΑΝΔΡΙΤΣΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΑΝΔΡΙΤΣΙΩΤ(ΙΣΣ)ΩΝ ΣΤΟ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

2006-09-26 20:24

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΜΑΝΔΡΙΤΣΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΑΝΔΡΙΤΣΙΩΤ(ΙΣΣ)ΩΝ ΣΤΟ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Πραγματοποιήθηκε στο Ζαγκλιβέρι - Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ. στο πρώην Δημαρχιακό Κατάστημα Ζαγκλιβερίου, η συνάντηση Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων Μανδριτσιωτών: Μανδρών –Κιλκίς και Ζαγκλιβερίου - Θεσσαλονίκης, όπως  και εκπροσώπων Μανδριτσιωτ(ισσ)ών από: Σουρωτή-Θεσσαλονίκης και Μουσθένη-Καβάλας.

Στη συνάντηση (με την οποία έκλεισε ο πρώτος κύκλος συναντήσεων) τίμησε και πάλι με την παρουσία του ο Μανδριτσιώτης  Βουλευτής και πρώην Υπουργός Μακεδονίας–Θράκης κ. Καράογλου Γ. Θεόδωρος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν κοινές μελλοντικές δραστηριότητες των Μανδριτσιωτ(ισσ)ών.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των διεργασιών της συνάντησης, οι συμμετέχοντες  ξεναγήθηκαν στον πλησιέστερο υπέροχο αρχαιολογικό χώρο των Καλινδοίων και στα μοναδικά εκθέματα του παλαιοντολογικού Μουσείου των Νέων Καλινδοίων (Καλαμωτού).

Στη συνέχεια, έγινε ξενάγηση στην Κωμόπολη του Ζαγκλιβερίου και επίσκεψη στην οικία της Νεομάρτυρας Αγίας Ακυλίνας της Ζαγκλιβερινής (εορτή της στις 27 Σεπτεμβρίου), όπως και προσκύνηση των Αγίων Λειψάνων της στον πανέμορφο ομώνυμο Ναό στο Ζαγκλιβέρι.

Τέλος, η συνάντηση έκλεισε με …«τσιπουράκι» στην πανέμορφη «πλατανοσκεπή» Πλατεία της Κωμόπολης του Ζαγκλιβερίου.

Επαφή

mandritsiotes-zagliveriou

Ζαγκλιβέρι-Λαγκαδά
57012

Αναζήτηση στο site

© 2013 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode