ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΝΔΡΙΤΣΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΩΜΟΠΟΛΗ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ (ΑΠΡΙΛΙΟΣ 1914).

2014-04-30 18:10

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΝΔΡΙΤΣΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ  ΣΤΗΝ ΚΩΜΟΠΟΛΗ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ  (ΑΠΡΙΛΙΟΣ 1914).

 

 1. Αμουτζ(ι)όγλου Κωνσταντίνος, ελθών από Μανδρίτσα παντρεμένος με την Κυριακή Ναλμπαντίδου (με τέκνα γεννηθέντα μετέπειτα στο Ζαγκλιβέρι: Μαρία, Αναστασία και Άγγελο).
 2. Γιοφτσίδης Κωνσταντίνος, ελθών από Μανδρίτσα παντρεμένος με την Μάρθα, με τέκνα γεννηθέντα στη Μανδρίτσα: Σουλτάνα και Γεώργιο.
 3. Γιοφτσίδης Γεώργιος, του Κωνσταντίνου και της Μάρθας, ελθών από Μανδρίτσα (μετέπειτα παντρεύτηκε στο Ζαγκλιβέρι την Αικατερίνη Ναλμπαντίδου και απέκτησαν τον υιό: Κωνσταντίνο).
 4. Δερμεντζόγλου Ιωάννης, ελθών από Μανδρίτσα παντρεμένος με την  Άννα Ερίνκογλου, (με τέκνα γεννηθέντα μετέπειτα στο Ζαγκλιβέρι: Μαρία, Σταύρος και Αθανάσιος).
 5. Ζλατιλίδης Χρήστος, ελθών από Μανδρίτσα παντρεμένος με την Δήμητρα, με κόρη γεννηθείσα στη Μανδρίτσα: Σουλτάνα.
 6. Κάλφας Κωνσταντίνος,  ελθών από Μανδρίτσα  (μετέπειτα παντρεύτηκε στο Ζαγκλιβέρι την Άννα Χατζηαγγέλου  και απέκτησαν τον υιό: Αθανάσιο).
 7. Καράογλου Θεόδωρος (δάσκαλος), ελθών από Μανδρίτσα παντρεμένος με την Άννα Μαλλιόγλου, με κόρη γεννηθείσα στη Μανδρίτσα: Όλγα (και τέκνα γεννηθέντα μετέπειτα στο Ζαγκλιβέρι: Κλεάνθη, Γεώργιο, Δημήτριο, Δήμητρα και Χρήστο).
 8. Καράογλου Όλγα, του Θεοδώρου και της Άννας, ελθούσα από Μανδρίτσα (μετέπειτα παντρεύτηκε στο Ζαγκλιβέρι τον Κωνσταντίνο Αθανασιάδη, από Θεσσαλονίκη, και απέκτησαν τα τέκνα: Αριστείδη, Άννα και Παρασκευή).
 9. Καρολίδης Γεώργιος, ελθών από Μανδρίτσα παντρεμένος με την  Αικατερίνη, με τέκνα γεννηθέντα στη Μανδρίτσα : Γεώργιο, Χρήστο και Μάρθα (και με υιό γεννηθέντα μετέπειτα στο Ζαγκλιβέρι: Άγγελο).
 10. Καρολίδης Χρήστος, του Γεωργίου και της Αικατερίνης, ελθών από Μανδρίτσα  (μετέπειτα παντρεύτηκε στο Ζαγκλιβέρι την Μετάξω από Θέρμη και απέκτησαν τα τέκνα: Μαρία, Γεώργιο και Δημήτριο).
 11. Καρολίδου Μάρθα, του Γεωργίου και της Αικατερίνης, ελθούσα από Μανδρίτσα (μετέπειτα παντρεύτηκε τον Δημήτριο Δαγκαλίδη από Μάνδρες και απέκτησαν τα τέκνα:  Αικατερίνη, Κωνσταντίνο, Αριστείδη, Αθανάσιο και Γεώργιο).
 12. Καρολίδης Χρήστος, ελθών από Μανδρίτσα παντρεμένος με την  Μαγδαληνή Xρυσοχοϊδου, με υιούς γεννηθέντες στη Μανδρίτσα: Γεώργιο και Δημήτριο (και τέκνα γεννηθέντα μετέπειτα στο Ζαγκλιβέρι: Μάρθα, Αικατερίνη και Κωνσταντίνο).
 13. Καρολίδης Γεώργιος, του Χρήστου και της Μαγδαληνής, ελθών από Μανδρίτσα (μετέπειτα παντρεύτηκε στο Ζαγκλιβέρι την  Χαρίκλεια  Πολυμέρου και απέκτησαν τα τέκνα: Μαγδαληνή, Μερόπη και Ειρήνη).
 14. Καρολίδης Δημήτριος, του Χρήστου και της Μαγδαληνής, ελθών από Μανδρίτσα (μετέπειτα παντρεύτηκε στο Ζαγκλιβέρι την  Μαρία Παπαρνάκη και απέκτησαν  τα τέκνα: Γεωργία, Χρήστο και Φιλώτα).
 15. Κερμανίδης Βασίλειος, ελθών από Μανδρίτσα παντρεμένος με την  Μάρθα Σταμπουλίδου (απέκτησαν μετέπειτα στο Ζαγκλιβέρι τους υιούς: Άγγελο, Γεώργιο και Απόστολο).
 16. Κίτσος Αθανάσιος, ελθών από Μανδρίτσα παντρεμένος με την Μάρθα, με υιό γεννηθέντα στη Μανδρίτσα: Κωνσταντίνο.
 17. Κίτσος Κωνσταντίνος, του Αθανασίου και της Μάρθας, ελθών από Μανδρίτσα (μετέπειτα παντρεύτηκε στο Ζαγκλιβέρι την Σουλτάνα Γιοφτσίδου και απέκτησαν τα τέκνα: Μαρία και Γεώργιο).
 18. Κοπαρανίδης Χαράλαμπος (παπάς), ελθών από Μανδρίτσα παντρεμένος  με την Μαρία Μαλλιόγλου, με τέκνα γεννηθέντα στη Μανδρίτσα: Δημήτριο, Νικόλαο, Κυριακή, Αικατερίνη, Ηλία, Σύρμω και Αθανάσιο.
 19.  Παπαχαραλάμπου Δημήτριος, του παπα-Χαράλαμπου Κοπαρανίδη και της Μαρίας, ελθών από Μανδρίτσα παντρεμένος με την Ραφτούδη (Τερζόγλου) Μαρία  (με τέκνα γεννηθέντα μετέπειτα: α. στην Κάργιανη- Καβάλας: Χαράλαμπο και β. στο Ζαγκλιβέρι: Αικατερίνη, Κωνσταντίνο και Χρήστο).
 20. Κοπαρανίδης Νικόλαος, του παπα-Χαράλαμπου και της Μαρίας, ελθών από Μανδρίτσα παντρεμένος με την Αικατερίνη Λυπούρογλου (με τέκνα γεννηθέντα μετέπειτα στο Ζαγκλιβέρι: Δημήτριο, Χαράλαμπο και Μαρία).
 21. Κοπαρανίδης Ηλίας, του παπα-Χαράλαμπου και της Μαρίας,  ελθών από Μανδρίτσα (μετέπειτα παντρεύτηκε στο Ζαγκλιβέρι την  Άννα Αμουτζίογλου και απέκτησαν  τα τέκνα :  Αναστασία, Δημήτριο και Μαρία).
 22. Κοπαρανίδης Αθανάσιος, του παπα-Χαράλαμπου και της Μαρίας, ελθών από Μανδρίτσα  (μετέπειτα παντρεύτηκε στο Ζαγκλιβέρι την Αναστασία Ναλμπαντίδου του Ευαγγέλου και απέκτησαν  την κόρη: Μαρία).
 23. Κοπαρανίδου Κυριακή, του παπα-Χαράλαμπου και της Μαρίας, ελθούσα από Μανδρίτσα  (μετέπειτα παντρεύτηκε τον Δερμετζή Θεόδωρο από Μάνδρες - Κιλκίς και απέκτησαν τα τέκνα: Μαρία, Αικατερίνη και Κωνσταντίνο).
 24. Κοπαρανίδου Σύρμω, του παπα-Χαράλαμπου και της Μαρίας, ελθούσα από Μανδρίτσα  (μετέπειτα παντρεύτηκε τον Ιωάννη Μοσχίδη από Μαυροκκλήσι – Έβρου και απέκτησαν τα τέκνα: Άγγελο,  Χαράλαμπο και  Μαρία).
 25. Ναλμπαντίδης Απόστολος, ελθών από Μανδρίτσα παντρεμένος με την Μαρία Συμεωνίδου, με κόρη γεννηθείσα στη Μανδρίτσα: Αικατερίνη (και με υιούς γεννηθέντες μετέπειτα στο Ζαγκλιβέρι: Χρήστο, Θεμιστοκλή και Γεώργιο).
 26. Ναλμπαντίδης Δημήτριος, ελθών από Μανδρίτσα παντρεμένος με την  Αικατερίνη Φοινικοπούλου, με κόρες γεννηθείσες στη Μανδρίτσα:  Μαρία,  Φανή,  Αναστασία και Κυριακή.
 27. Ναλμπαντίδης Ευάγγελος, ελθών από Μανδρίτσα παντρεμένος με την Μαρία, με κόρη γεννηθείσα στη Μανδρίτσα: Αναστασία.
 28. Ναλμπαντίδης Στέφανος, ελθών από Μανδρίτσα παντρεμένος με την  Άννα Φουτζιτζή, με υιούς γεννηθέντες στη Μανδρίτσα: Αθανάσιο και Δημήτριο (και υιό γεννηθέντα μετέπειτα στο Ζαγκλιβέρι: Κωνσταντίνο).
 29. Ναλμπαντίδης Αθανάσιος, του Στεφάνου και της Άννας, ελθών από Μανδρίτσα  (μετέπειτα παντρεύτηκε στο Ζαγκλιβέρι την Σουλτάνα Χρυσοχοϊδου και απέκτησαν τα τέκνα: Ιωάννα, Στέφανο, Μαρία και Δημήτριο).
 30.     Ναλμπαντίδης Δημήτριος, του Στεφάνου και της Άννας, ελθών από Μανδρίτσα (μετέπειτα παντρεύτηκε στο Ζαγκλιβέρι την Στυλιανή Περπερή και απέκτησαν την κόρη: Κλεονίκη ή Νίκη).
 31. Πετρίδης Γεώργιος, ελθών από Μανδρίτσα (μετέπειτα παντρεύτηκε στο Ζαγκλιβέρι την Μαρία Ερίνκογλου και απέκτησαν τα τέκνα: Χρήστο, Δάφνη και Αθηνά).
 32. Σεντελίδης Δημήτριος, του Χρήστου, ελθών από Μανδρίτσα παντρεμένος με την  Αικατερίνη και με τέκνα γεννηθέντα στη Μανδρίτσα: Χρήστο, Μαρία και Θεόδωρο (και υιό γεννηθέντα μετέπειτα στο Ζαγκλιβέρι: Άγγελο).
 33. Σεντελίδης Θεόδωρος, του Δημητρίου και της Αικατερίνης, ελθών από Μανδρίτσα (μετέπειτα παντρεύτηκε στο Ζαγκλιβέρι την Ελισάβετ Αρβανίτη του Θωμά και απέκτησαν τα τέκνα: Αικατερίνη και Θωμά).
 34. Σεντελίδης Χρήστος, του Δημητρίου και της Αικατερίνης, ελθών από Μανδρίτσα (μετέπειτα παντρεύτηκε στο Ζαγκλιβέρι την Χρυσή από Μαυροκκλήσι – Έβρου και απέκτησαν τα τέκνα: Δημήτριο και Μερόπη).
 35. Σεντελίδου Μαρία, του Δημητρίου και της Αικατερίνης, ελθούσα από Μανδρίτσα (μετέπειτα παντρεύτηκε στη Σουρωτή και απέκτησαν  την κόρη:  Κυριακή).
 36. Σίλκογλου Σουλτάνα, ελθούσα από Μανδρίτσα, χήρα του Σίλκογλου Θεοδώρου, με τέκνα γεννηθέντα στη Μανδρίτσα: Χρήστο και Μαρία.
 37. Σίλκογλου Χρήστος, του Θεοδώρου και της Σουλτάνας, ελθών από Μανδρίτσα (μετέπειτα παντρεύτηκε στο Ζαγκλιβέρι την Κυριακή Ναλμπαντίδου του Δημητρίου και απέκτησαν  τους υιούς: Ευάγγελο και Απόστολο).
 38. Σταμπουλίδης Γεώργιος, ελθών από Μανδρίτσα παντρεμένος με την Άννα, με τέκνα γεννηθέντα στη Μανδρίτσα: Κωνσταντίνο, Μάρθα και Δημήτριο.
 39. Σταμπουλίδης Κωνσταντίνος, του Γεωργίου και της Άννας, ελθών από Μανδρίτσα  (μετέπειτα παντρεύτηκε στο Ζαγκλιβέρι την Αικατερίνη Κοπαρανίδου του παπα – Χαράλαμπου και απέκτησαν τα τέκνα: Άννα, Γεώργιο).
 40. Σταμπουλίδης Δημήτριος, του Γεωργίου και της Άννας, ελθών από Μανδρίτσα  (μετέπειτα παντρεύτηκε το Ζαγκλιβέρι την Αναστασία Ναλμπαντίδου του Δημητρίου και απέκτησαν  τα τέκνα: Γεώργιο και Χριστίνα.
 41. Στεφανίδης Γεώργιος, του Στεφάνου, ελθών από Μανδρίτσα  (μετέπειτα παντρεύτηκε στο Ζαγκλιβέρι την Κυριακή και απέκτησαν τα τέκνα: Χρυσούλα και Στέφανο).
 42. Συμεωνίδης Συμεών, ελθών χήρος (σύζυγός του: Αικατερίνη) από Μανδρίτσα, πατέρας των γεννηθέντων στη Μανδρίτσα τέκνων: Γεώργιο, Μαρία, Αθανάσιο και Θεόδωρο.
 43. Συμεωνίδης Αθανάσιος, του Συμεών και της Αικατερίνης, ελθών από Μανδρίτσα παντρεμένος με την Αικατερίνη, με κόρη γεννηθείσα στη Μανδρίτσα: Μαρία (και τέκνα γεννηθέντα μετέπειτα στο Ζαγκλιβέρι: Συμεών, Νικόλαο, Χριστίνα και Σουλτάνα).
 44. Συμεωνίδου Μαρία, του Αθανασίου και της Αικατερίνης, ελθούσα από Μανδρίτσα  (μετέπειτα παντρεύτηκε τον Σκαρλάτο Μπαμπουκάρδο και απέκτησαν την κόρη: Φανή).
 45. Συμεωνίδης Γεώργιος, του Συμεών και της Αικατερίνης, ελθών από Μανδρίτσα παντρεμένος με την Αναστασία Βαρφιρίογλου, με υιό γεννηθέντα στη Μανδρίτσα: Δημοσθένη  (και κόρη γεννηθείσα μετέπειτα στο Ζαγκλιβέρι: Αικατερίνη).
 46. Συμεωνίδης Δημοσθένης, του Γεωργίου και της Αναστασίας, ελθών από Μανδρίτσα (μετέπειτα παντρεύτηκε στο Ζαγκλιβέρι την Μαρία Βογιατζή του Βασιλείου και απέκτησαν τα τέκνα: Γεώργιο, Αναστασία και Ολυμπία).
 47.    Συμεωνίδης Θεόδωρος, του Συμεών και της Αικατερίνης, ελθών από Μανδρίτσα (μετέπειτα παντρεύτηκε στο Ζαγκλιβέρι την Μαρία Ναλμπαντίδου του Δημητρίου και απέκτησαν  τους υιούς: Συμεών, Δημήτριο και Χρήστο).
 48. Τζαντζίδης Χρήστος, ελθών από Μανδρίτσα (μετέπειτα παντρεύτηκε στο Ζαγκλιβέρι την  Μαρία Μαϊκίδου και απέκτησαν τα τέκνα: Σουλτάνα, Δημήτριο, Άγγελο και Βασίλειο).
 49. Χατζηαγγέλου                  , ελθών από Μανδρίτσα (μετέπειτα παντρεύτηκε στο Ζαγκλιβέρι την Κυριακή και απέκτησαν τα τέκνα: Άννα και Δημήτριο).
 50. Χρυσοχοΐδης Βασίλειος, ελθών από Μανδρίτσα παντρεμένος με την Άννα, με τέκνα γεννηθέντα στη Μανδρίτσα: Ιωάννη και Μαρία (και τέκνα γεννηθέντα μετέπειτα στο Ζαγκλιβέρι: Χρήστο, Γεώργιο και Θεόδωρο).
 51. Χρυσοχοΐδης Ιωάννης, του Βασιλείου και της Άννας, ελθών από Μανδρίτσα  (μετέπειτα παντρεύτηκε στο Ζαγκλιβέρι την Χασάπη Βασιλική  και απέκτησαν τα τέκνα: Βασίλειο, Αικατερίνη και Γεωργία).
 52. Χρυσοχοΐδου Μαρία, του Βασιλείου και της Άννας, ελθούσα από Μανδρίτσα  (μετέπειτα παντρεύτηκε στο Ζαγκλιβέρι τον Βασίλειο Δημούδη και απέκτησαν τα τέκνα: Δήμο, Άννα και Παύλο).
 53. Χρυσοχοΐδης Γεώργιος, ελθών από Μανδρίτσα  παντρεμένος με την Μαρία Μαχαίρα, με κόρη γεννηθείσα στη Μανδρίτσα: Αικατερίνη (μετέπειτα απέκτησαν στο Ζαγκλιβέρι τα τέκνα: Θεοφάνη, Άννα, Επαμεινώνδα και Άγγελο).
 54. Χρυσοχοΐδου Αικατερίνη, του Γεωργίου και της Μαρίας, ελθούσα από Μανδρίτσα  (μετέπειτα παντρεύτηκε στο Ζαγκλιβέρι τον Τριαντάφυλλο Μποχώρη και απέκτησαν τα τέκνα: Χαρίκλεια, Νίτσα, Γεώργιο και Αστέριο).
 55. Χρυσοχοΐδης Θεόδωρος, του Αγγέλου, ελθών από Μανδρίτσα  (μετέπειτα παντρεύτηκε στο Ζαγκλιβέρι την Μάρθα Μαϊκίδου και απέκτησαν τους υιούς: Νικόλαο και Άγγελο).
 56. Χρυσοχοΐδης Ιωάννης, του Αγγέλου, ελθών από Μανδρίτσα  (μετέπειτα παντρεύτηκε στο Ζαγκλιβέρι την Φανή Ναλμπαντίδου  του Δημητρίου και απέκτησαν τα τέκνα: Μαρία, Αικατερίνη και Νικόλαο).
 57. Χρυσοχοΐδης Νικόλαος, του Αγγέλου, ελθών από Μανδρίτσα  (μετέπειτα παντρεύτηκε στο Ζαγκλιβέρι την Μαγδαληνή Μαχαίρα και απέκτησαν  τα τέκνα: Άγγελο και Παρασκευή).
 58. Χρυσοχοΐδης Χρήστος, του Αγγέλου, ελθών από Μανδρίτσα  (μετέπειτα παντρεύτηκε στο Ζαγκλιβέρι την Άννα Κατερικίδου και απέκτησαν την κόρη : Άγγελική).
 59. Χρυσοχοΐδης Νικόλαος, του Χρήστου, ελθών από Μανδρίτσα παντρεμένος με την Μαρία, με τέκνα γεννηθέντα στη Μανδρίτσα: Χρήστο, Άγγελο, Κωνσταντίνο και Αικατερίνη.
 60. Χρυσοχοΐδης Χρήστος, του Νικολάου και της Μαρίας, ελθών από Μανδρίτσα (μετέπειτα παντρεύτηκε στο Ζαγκλιβέρι την Σουλτάνα Ζλατιλίδου του Χρήστου και απέκτησαν τα τέκνα: Μαρία, Νικόλαο και Γεώργιο).
 61. Χρυσοχοΐδης Άγγελος, του Νικολάου και της Μαρίας, ελθών από Μανδρίτσα (μετέπειτα παντρεύτηκε στο Ζαγκλιβέρι την Μαρία Βογιατζή (από Αδάμ) και απέκτησαν τα τέκνα: Αικατερίνη, Νικόλαο και Ευαγγελία).
 62. Χρυσοχοΐδης Κωνσταντίνος, του Νικολάου και της Μαρίας, ελθών από Μανδρίτσα (μετέπειτα παντρεύτηκε στο Ζαγκλιβέρι την Ναυσικά Γκατζουμπάρου και απέκτησαν τα τέκνα: Μαρία, Νικόλαο και Νικολέτα).
 63. Χρυσοχοΐδου Αικατερίνη, του Νικολάου και της Μαρίας, ελθούσα από Μανδρίτσα (μετέπειτα παντρεύτηκε στο Ζαγκλιβέρι τον Νικόλαο Ζαχαριάδη και απέκτησαν τα τέκνα: Θεμιστοκλή και Μελπομένη).

(Επιμέλεια:   Κοπαρανίδης Νικόλαος του Χαράλαμπου,

                                                                         Γραμματέας του Δ.Σ.του Συλλόγου).

 

«ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΝΔΡΙΤΣΙΩΤΩΝ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».

ΚΥΡΙΑΚΗ  27  ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2014.

Επαφή

mandritsiotes-zagliveriou

Ζαγκλιβέρι-Λαγκαδά
57012

Αναζήτηση στο site

© 2013 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode