ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

2013-10-07 18:01

«ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΝΔΡΙΤΣΙΩΤΩΝ                  Ζαγκλιβέρι, 4-10-2013.

ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ.

 

       Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 στον Ιερό Ναό Παναγίας της Ελευθερώτριας Διδυμοτείχου θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά Μνημοσύνου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνού.

       Το Μνημόσυνο, που διοργανώνει ο «Σύλλογος Μανδριτσιωτών Ζαγκλιβερίου Θεσσαλονίκης», τελείται υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Μακαριστού Μητροπολίτου Διδυμοτείχου Φιλαρέτου, των ψυχών των βιαίως εκπατρισθέντων από την τότε ακμάζουσα Κωμόπολη Μανδρίτσας –της πρώην Ανατολικής Ρωμυλίας-και σημερινής Βουλγαρίας, όπως επίσης και των ψυχών των τότε φιλοξενούντων κατοίκων Διδυμοτείχου και των χωριών Μεταξάδων, Λάδης, Βρυσικών, Παλιουρίου, Μαυροκκλησίου και Πρωτοκκλησίου, υπό τη.φροντίδα, καθοδήγηση και μέριμνα του τότε Μητροπολίτου που φιλοξένησαν 480 οικογένειες Ελλήνων Μανδριτσιωτών.

       Την Εκδήλωση κλήθηκαν να τιμήσουν ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Καράογλου Θεόδωρος (εκλεκτό Μέλος του Συλλόγου), ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Γεροντόπουλος, οι Βουλευτές του Νομού Έβρου κ. κ. Δερμεντζόπουλος,  Ντόλιος και Ουζουνίδης, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ.Γιαννακίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. ……………………, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Πατσουρίδης, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διδυμοτείχου, οι Πρόεδροι και τα Μέλη των Τοπικών Συμβουλών των Δημοτικών Διαμερισμάτων: Μεταξάδων, Λάδης, Βρυσικών, Παλιουρίου, Μαυροκκλησίου και Πρωτοκκλησίου και ο Πρόεδρος της «Θρακικής Εστίας».

       Μετά το Μνημόσυνο θα παρασχεθεί καφές στην Αίθουσα Δεξιώσεων του Ι. Ν. Παναγίας της Ελευθερώτριας. Ακολούθως, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Διδυμοτείχου το χορευτικό Συγκρότημα Ασβεστάδων θα χορέψει παραδοσιακούς Θρακικούς χορούς.

       Καλούνται οι Πολίτες Διδυμοτείχου και της ευρύτερης περιοχής να τιμήσουν με την παρουσία τους τις προαναφερθείσες Εκδηλώσεις.

Επαφή

mandritsiotes-zagliveriou

Ζαγκλιβέρι-Λαγκαδά
57012

Αναζήτηση στο site

© 2013 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode